Artvin Sel - Artvin'in yusufeli ilçesinde önceki gün etkili olan sağanak sonrası heyelan meydana geldi.

Artvin Sel - Artvin'in yusufeli ilçesinde önceki gün etkili olan sağanak sonrası heyelan meydana geldi.. Artvin ve rize'de etkili olan yağış sele dönüştü. Vatandaşımızın 'baraj patlayıp geldiği' yönündeki bilginin doğru olmadığını söylemek istiyorum. Artvin'in arhavi ilçesinde bugün yaşanan selde dere kenarındaki bir ev sel sularına kapıldı. Kentte evler sular altında kalırken, sel sularında mahsur kalan vatandaşlar. Rize'de geçen hafta yaşanan ve 6 kişi yaşamını yitirdiği 2 kişinin de kaybolduğu sel ve heyelandan 1 hafta sonra gelen yağmur yeniden sel ve heyelanlara neden oldu.

Sel nedeniyle arhavi meslek yüksekokulu'nun yolunda kopmalar oldu. Artvin'in arhavi ilçesinde bugün yaşanan selde dere kenarındaki bir ev sel sularına kapıldı. Ile ilgili yerel haberler mynet'te. Bugün sabah saatlerinde yeniden etkili olan yağışlar nedeniyle şehir felaketi yaşarken, artvin'den de benzer görüntüler geldi. Artvin'de etkili olan şiddetli yağış sele niçin oldu.

Artvin De Sel Felaketi 4 Kisi Hayatini Kaybetti
Artvin De Sel Felaketi 4 Kisi Hayatini Kaybetti from www.egehaber.com
Geçtiğimiz günlerde sel felaketiyle karşı karşıya kalan rize'de ve artvin'de sel tehlikesi var. Artvin'de etkili olan şiddetli yağış sele neden oldu. İçişleri bakanı süleyman soylu, rize ve artvin'deki sel felaketine ilişkin açıklamalarda bulundu. Artvin'in arhavi ilçesinde de dün akşamdan beri yaşanan şiddetli yağışlar sonrasında sel ve heyelanlar. Vatandaşımızın 'baraj patlayıp geldiği' yönündeki bilginin doğru olmadığını söylemek istiyorum. Arama kurtarma çalışması yapan ekipler bir süre sonra kayıp kişilerin cansız bedenlerine ulaştı. Artvin valisi yılmaz doruk, 1 işçinin hayatını kaybettiği selde aynı aileden biri çocuk 3 kişinin kaybolduğunu bildirdi. Kentte evler sular altında kalırken, sel sularında mahsur kalan vatandaşlar.

About press copyright contact us creators advertise developers terms privacy policy & safety how youtube works test new features press copyright contact us creators.

Artvin sel felaketi haberinin detayları; O anlar cep telefonu kameraları tarafından saniye saniye kaydedildi. Artvin'in yusufeli ilçesinde önceki gün etkili olan sağanak sonrası heyelan meydana geldi. Suya kapılan iş makineleri metrelerce sürüklendi. Artvin haber sayfamızda artvin haberleri okuyabilir, artvin son dakika haberleri ve güncel artvin gelişmelerini görebilirsiniz. Rize'de geçen hafta yaşanan ve 6 kişi yaşamını yitirdiği 2 kişinin de kaybolduğu sel ve heyelandan 1 hafta sonra gelen yağmur yeniden sel ve heyelanlara neden oldu. Bu bilginin yanlış olduğunu ifade etmeye çalıştık dedi. 22.07.2021 19:13 taki̇p et enerji ve tabii kaynaklar bakanlığı, artvin ve rize'deki sel nedeniyle 3 bin 45 abonenin elektriksiz kaldığını açıkladı. Vatandaşımızın 'baraj patlayıp geldiği' yönündeki bilginin doğru olmadığını söylemek istiyorum. Artvin son dakika haberleri, valilik ve belediye açıklamaları, duyuruları, ilanları ile en son cinayet, tecavüz, hırsızlık trafik kazası vb. Afad'dan artvin ve rize'deki sel felaketiyle ilgili açıklama. Bugün sabah saatlerinde yeniden etkili olan yağışlar nedeniyle şehir felaketi yaşarken, artvin'den de benzer görüntüler geldi. Artvin'in yusufeli ilçesinde karayolunda seyir halinde iken sel sularına kapılarak şantiye içerisine sürüklenen araçtaki 3 kişilik ailenin cansız bedeni bulundu.

Meteoroloji geçtiğimiz günlerde yayınladığı hava durumu raporu ile bugün artvin ve rize çevrelerinde sağanak yağış nedeniyle sel uyarısı yapmıştı. Artvin'de aşırı yağış sonrası yusufeli barajı şantiyesinin bulunduğu alanda sel ve heyelan meydana geldi. Artvin haber sayfamızda artvin haberleri okuyabilir, artvin son dakika haberleri ve güncel artvin gelişmelerini görebilirsiniz. O anlar cep telefonu kameraları tarafından saniye saniye kaydedildi.i̇lçenin kapisre deresi. Doğu karadeniz genelinde devam eden sağanak hayatı olumsuz etkiledi.

Artvin De Sel Felaketi Dereler Tasti Yollar Kapandi Youtube
Artvin De Sel Felaketi Dereler Tasti Yollar Kapandi Youtube from i.ytimg.com
Artvin valisi yılmaz doruk son dakika açıklamasında, sel nedeniyle yusufeli ilçesinde 1 kişinin hayatını kaybettiğini, 3 kişinin de kaybolduğunu duyurdu. Kentte evler sular altında kalırken, sel sularında mahsur kalan vatandaşlar. Artvin'in arhavi ilçesinde de dün akşamdan beri yaşanan şiddetli yağışlar sonrasında sel ve heyelanlar. Rize valiliği tarafından yapılan açıklamada 9 kişinin kurtarıldığı ve 2 köyün boşaltıldığı bildirildi. Geçtiğimiz günlerde sel felaketiyle karşı karşıya kalan rize'de ve artvin'de sel tehlikesi var. Suya kapılan iş makineleri metrelerce sürüklendi. Vatandaşımızın 'baraj patlayıp geldiği' yönündeki bilginin doğru olmadığını söylemek istiyorum. Amasya valiliği'nden tatil yolunda aşı ve çay molası.

Amasya valiliği'nden tatil yolunda aşı ve çay molası.

Suya kapılan iş makineleri metrelerce sürüklendi. Cesur yürek :)) sele bak karadenizlilere bak,hiç korku yok köprünün üstünden geçiyorlar :)) Artvin son dakika haberleri, valilik ve belediye açıklamaları, duyuruları, ilanları ile en son cinayet, tecavüz, hırsızlık trafik kazası vb. Artvin'in arhavi ilçesinde de dün akşamdan beri yaşanan şiddetli yağışlar sonrasında sel ve heyelanlar. Artvin'in yusufeli ilçesinde önceki gün etkili olan sağanak sonrası heyelan meydana geldi. Artvin'de dün sabah saatlerinde etkili olan sağanak, sel ve heyelana neden oldu. About press copyright contact us creators advertise developers terms privacy policy & safety how youtube works test new features press copyright contact us creators. Ev, iş bölgeleri ve araçlar su altında kaldı. Yapılan açıklamada, arhavi ilçesindeki üniversite, hapishane, hastane ve jandarma karakolunun boşaltıldığı aktarıldı. Vatandaşımızın 'baraj patlayıp geldiği' yönündeki bilginin doğru olmadığını söylemek istiyorum. Artvin valisi yılmaz doruk son dakika açıklamasında, sel nedeniyle yusufeli ilçesinde 1 kişinin hayatını kaybettiğini, 3 kişinin de kaybolduğunu duyurdu. Borçka, hopa, arhavi, kemalpaşa ve murgul ilçelerinde 8 saatte metrekareye düşen 150 kilogram yağış. Artvin'de dün akşam saatlerinde başlayan sağanak yağış sonrası yusufeli ilçesinde yapımı devam eden ve tamamlandığında dünyanın en yüksek 3.

Artvin'in arhavi ilçesinde bugün yaşanan selde dere kenarındaki bir ev sel sularına kapıldı. Artvin valisi yılmaz duruk dün akşam yusufeli ilçesinde meydana gelen sel felaketinde bir kişinin hayatını kaybettiğini üç kişinin de kaybolduğunu bildirmişti. Bugün sabah saatlerinde yeniden etkili olan yağışlar nedeniyle şehir felaketi yaşarken, artvin'den de benzer görüntüler geldi. Suya kapılan iş makineleri metrelerce sürüklendi. Artvin'deki sel felaketinde bilanço ağırlaşıyor.

Artvin De Yagislar Sel Oldu Artvin E Dair
Artvin De Yagislar Sel Oldu Artvin E Dair from 4.bp.blogspot.com
Artvin'de dün sabah saatlerinde etkili olan sağanak, sel ve heyelana neden oldu. Sel sonrası şantiye alanı balçıkla kaplanırken, çok sayıda araç kullanılmaz hale geldi. Arama kurtarma çalışması yapan ekipler bir süre sonra kayıp kişilerin cansız bedenlerine ulaştı. O anlar cep telefonu kameraları tarafından saniye saniye kaydedildi. Artvin'in arhavi ilçesinde de dün akşamdan beri yaşanan şiddetli yağışlar sonrasında sel ve heyelanlar. Rize'de geçen hafta yaşanan ve 6 kişi yaşamını yitirdiği 2 kişinin de kaybolduğu sel ve heyelandan 1 hafta sonra gelen yağmur yeniden sel ve heyelanlara neden oldu. Doğu karadeniz genelinde devam eden sağanak hayatı olumsuz etkiledi. Kentte evler sular altında kalırken, sel sularında mahsur kalan vatandaşlar.

Yapılan açıklamada, arhavi ilçesindeki üniversite, hapishane, hastane ve jandarma karakolunun boşaltıldığı aktarıldı.

About press copyright contact us creators advertise developers terms privacy policy & safety how youtube works test new features press copyright contact us creators. Ev, iş bölgeleri ve araçlar su altında kaldı. Artvin'in yusufeli ilçesinde sel felaketi meydana geldi. Göçük altında kalan bir kişinin hastaneye nakli yapıldı Yapılan açıklamada, arhavi ilçesindeki üniversite, hapishane, hastane ve jandarma karakolunun boşaltıldığı aktarıldı. Artvin'de dün akşam saatlerinde başlayan sağanak yağış sonrası yusufeli ilçesinde yapımı devam eden ve tamamlandığında dünyanın en yüksek 3. Suya kapılan iş makineleri metrelerce sürüklendi. Cesur yürek :)) sele bak karadenizlilere bak,hiç korku yok köprünün üstünden geçiyorlar :)) Sel nedeniyle arhavi meslek yüksekokulu'nun yolunda kopmalar oldu. Ile ilgili yerel haberler mynet'te. Artvin'in yusufeli ilçesinde karayolunda seyir halinde iken sel sularına kapılarak şantiye içerisine sürüklenen araçtaki 3 kişilik ailenin cansız bedeni bulundu. Doğu karadeniz genelinde devam eden sağanak hayatı olumsuz etkiledi. Artvin'deki sel felaketinde bilanço ağırlaşıyor.

Posting Komentar

Lebih baru Lebih lama

Facebook